Foredrag: Er der plads til plastik?

Foredrag: “Er der plads til plastik?”

Varighed: cirka 1 time

Vejledende pris: 2.500 kr.

Et nuanceret og spændende foredrag om problemet med plastikforurening. Foredraget handler om de konsekvenser, som plastikforureningen har for naturen. I foredraget kommer jeg også ind på både fordele og ulemper ved plastik som materiale, og hvorfor det er vigtigt, at vi genanvender plastik. Desuden kommer foredraget ind på statussen på affaldssorteringen i Danmark. Sidst men ikke mindst er foredraget løsningsorienteret med en afsluttende motiverende fortælling om, hvad vi hver især kan gøre for en renere planet. Jeg kan tilpasse foredraget til alle aldersgrupper. Skriv venligst detaljer om publikum ved booking – inklusiv estimeret størrelse på publikum og eventuel tilstedeværelse af personer med indlæringsvanskeligheder. Foredraget tager 1 time inklusiv spørgsmål fra publikum.

OBS: Booker sørger for lokaleleje, projektor, lærred og mulighed for tilslutning af min computer (jeg har brug for HDMI og VGA). Afhængigt af størrelsen på publikum og lokalet, kan det være nødvendigt med et højttaleranlæg og mikrofon.

Prisen er inklusiv mine udgifter på forberedelser og håndtering af booking. Der tillægges transport efter statens takst.