Spring til indhold

Jeg har gennem tiden været på mange vilde eventyr og lavet videoer fra dem til YouTube. I 2016 startede jeg en YouTube-kanal kaldt DetHeltVildt, som senere blev videreudviklet til min virksomhed af samme navn. Herunder kan du se nogle af videoerne. Jeg har bl.a. været på eventyr i Colorado, Skotland, Norge, Frankrig, Wales, Spanien og Californien.

I 2017 tog jeg til det vilde USA med min ven Lasse. Det var en fantastisk rejse fyldt med vilde oplevelser. I den her video gør vi andet forsøg på at bestige bjerget Mount Antero i Colorado. Vi vandrer i omkring 4 kilometers højde. På toppen af bjerget er der 43% mindre ilt i luften end ved havniveau – det kan høres på vejtrækningen.
I 2020 tog jeg på krystaljagt i Norge med min søster. Det var et helt fantastisk eventyr fyldt med vilde oplevelser, men også masser af udfordringer – sådan som et eventyr gerne skal være.
Et vildt eventyr i det sydlige Frankrig i 2018, hvor jeg tog på jagt efter den romerske Pech Cardou Mine i 40 graders varme. Det bød på en række udfordringer med millioner af larver hængende ned fra træerne og en heftig varme. Senere hen har jeg heldigvis fundet en meget hurtigere smutvej til minen og gjort spændende fund af mineraler på flere ture dertil.