Guidet naturtur: Snaps, dram og likør

Guidet naturtur: Snaps, dram og likør

Varighed: cirka 1 time 30 min.

Vejledende pris: 2.500 kr.

En guidet jagt efter urter og bær til snaps, dram og likør. Turen byder på fortællinger om naturens spisekammer og glæden ved at “sanke” (at plukke spiselige bær, frugter, planter, svampe m.m. i naturen). Desuden vil jeg fortælle om den natur og det landskab, som turen måtte komme forbi. Turen er meget hyggelig og egnet til f.eks. personaleture. Turen er bedst egnet til juli-oktober, hvor der er mest at sanke af urter og bær. Lokationen vælges af kunden eller mig ud fra forudgående samtale per mail. Jeg har ofte smagsprøver på hjemmelavet snaps med på mine ture.

Prisen er inklusiv mine udgifter på forberedelser og håndtering af booking. Der tillægges transport efter statens takst.