Foredrag: Klar til Klimaforandring?

Foredrag: “Klar til klimaforandring?”

Varighed: cirka 1 time

Vejledende pris: 2.500 kr.

Et spændende foredrag om klimaforandring, og hvordan klimaet har ændret sig gennem tiden. I foredraget inddrager jeg forskning om global opvarmning, og hvilke konsekvenser den nuværende globale opvarmning kan og vil have for både os og naturen. Foredraget afsluttes med en motiverende fortælling om, hvad vi hver især kan gøre for at forhindre en for stor temperaturstigning. Jeg kan tilpasse foredraget til alle aldersgrupper. Skriv venligst detaljer om publikum ved booking – inklusiv estimeret størrelse på publikum og eventuel tilstedeværelse af personer med indlæringsvanskeligheder. Foredraget tager cirka 1 time inklusiv spørgsmål fra publikum.

OBS: Booker sørger for lokaleleje, projektor, lærred og mulighed for tilslutning af min computer (jeg har brug for HDMI og VGA). Afhængigt af størrelsen på publikum og lokalet, kan det være nødvendigt med et højttaleranlæg og mikrofon.

Prisen er inklusiv mine udgifter på forberedelser og håndtering af booking. Der tillægges transport efter statens takst.