Velkommen til min side

Opdateret: 23. sept. 2019

Super mega meget velkommen til min nye hjemmeside! 😀 De sidste 5 år har jeg arbejdet frivilligt og lønnet med naturformidling i forskellige sammenhænge som en passion og en meget stor del af mit liv. Jeg har tit tænkt på en dag at gøre det til mit job, og derfor har jeg nu startet min egen biks og hjemmeside under mit konceptnavn "DetHeltVildt". Navnet fandt jeg på i 2016, fordi jeg ofte sagde ordene "det er helt vildt"... og en dag gik det op for mig, at det egentligt kunne blive et fedt koncept at lave YouTube-videoer om den vilde verden. Derfor startede jeg i 2016 en YouTube-kanal og gav den navnet "DetHeltVildt". På kanalen har jeg siden da lavet såkaldte "vlogs" om mine vilde eventyr rundt omkring i verden. I videoerne indgår der altid en eller anden form for naturformidling, og målet med kanalen er at inspirere folk til at komme ud og opleve den fantastiske natur i både Danmark og udlandet. 🌳🐦🌳


Link til min Youtube-kanal: https://www.youtube.com/channel/UCWbJa8-qKKULpYuDgtwBiZQ


Jeg fortsætter med at lave YouTube-videoer, men nu kan man simpelthen også booke mig til at komme ud til private arrangementer, skoler/gymnasier og virksomheder med spændende oplæg om biodiversitet, klimaforandringer og plastikforurening. Desuden laver jeg guidede naturture i form af bl.a. svampeture og snapseture. Man kan også booke mig til rådgivning om, hvordan man kan få mere natur ind i sin have, virksomhed eller på en skole. 😀


Helt vilde hilsner


Jakob Sørensen

DetHeltVildt

25 visninger

© 2021 DetHeltVildt