Foredrag: Vild, Vildere, Vildest!

Foredrag: “Vild, Vildere, Vildest!”

Varighed: cirka 1 time

Vejledende pris: 2.500 kr.

Foredraget er en rigt illustreret fortælling om den danske natur med fokus på begrebet “biodiversitet”. Hvad er biodiversitet for en størrelse? Hvordan får vi mere biodiversitet i den danske natur? Og hvilke trusler er der imod den danske natur, når det kommer til biodiversitet? I foredraget svarer jeg på de spørgsmål og kommer undervejs ind på emner som landbrug, rødlistede arter, naturpleje, rewilding og at være “vild med vilje”. Foredraget består af et rigt illustreret powerpoint kombineret med forskning og anekdoter om den danske natur. Foredraget tager 1 time inklusiv spørgsmål fra publikum. Jeg kan tilpasse foredraget til alle aldersgrupper. Skriv venligst detaljer om publikum ved booking – inklusiv estimeret størrelse på publikum og eventuel tilstedeværelse af personer med indlæringsvanskeligheder.

OBS: Booker sørger for lokaleleje, projektor, lærred og mulighed for tilslutning af min computer (jeg har brug for HDMI og VGA). Afhængigt af størrelsen på publikum og lokalet, kan det være nødvendigt med et højttaleranlæg og mikrofon.

Prisen er inklusiv mine udgifter på forberedelser og håndtering af booking. Der tillægges transport efter statens takst.