Det tilbyder jeg

Det er muligt at bestille mig til arrangementer i hele landet. Det kan være en guidet svampetur eller fugletur, et spændende foredrag om klimaforandringer eller biodiversitet, eller måske endda en workshop på den lokale skole. Jeg modtager også gerne forespørgsler på helt andre arrangementer. Kontakt mig på detheltvildt@gmail.com for priser og mere information.

Har du brug for gode råd til hvordan du kan hjælpe naturen på din grund? Så tilbyder jeg også naturfaglig rådgivning til både private og virksomheder.

Udover at være naturformidler er jeg desuden professionel beatboxer. Sammen med freestyle rapperen Fætter Anders har jeg i flere år underholdt til mange forskellige arrangementer. Her kombinerer vi beatbox og freestyle rap til at formidle naturen og andre emner på en innovativ og yderst underholdende måde. Det er både i form af rene shows og kombineret show og workshop. Se f.eks. denne video: https://youtu.be/Pn1XsWUvQRw.

Foruden ovennævnte tilbyder jeg i regi af min uddannelse som cand.it. i Digital Design altid hjælp med digital naturformidling, design af grønne apps, grønne digitale kunstprojekter m.m.. Kontakt mig for mere info.