FOREDRAG

Jeg tilbyder foredrag og undervisning i hele landet om emner som klimaforandringer, biodiversitet og plastikforurening. Jeg har formidlet om natur, miljø og klima siden 2014, og jeg har en solid viden om emnerne. Jeg har også holdt foredrag om sammenhængen mellem naturen og psykisk velvære. Jeg er særligt glad for at formidle til børn og unge, men har erfaring med mange forskellige målgrupper. Foredragene holdes korte og tager max. 1 time inklusiv spørgsmål fra publikum.

GUIDEDE NATURTURE

Jeg tilbyder guidede naturture i hele landet året rundt. Det er i form af f.eks. svampeture om efteråret, fugleture om vinteren, urtesankning om foråret, og “bioblitzer” om sommeren. Jeg laver typisk ture af 1,5-2 timers varighed, men kontakt mig gerne for et uforpligtende tilbud. Det er muligt at booke flere naturformidlere og naturnørder gennem mig til større arrangementer som f.eks. bioblitzer, hvor det gælder om at finde så mange arter som muligt på f.eks. 1 døgn.

TV & RADIO

Jeg optræder gerne i TV- og radioindhold. Det kan være i underholdningsshows, dokumentarer, interviews, debatter m.m.. Jeg har deltaget i en del TV- og radioindhold gennem tiden som selvstændig naturformidler og som frivillig i DN, De Unge Biodiversitetsambassadører og Ungeklimarådet. Se eksempler under fanen “erfaring”. Særligt indhold målrettet børn og unge har min interesse, da jeg er særligt glad for en uformel og gerne skør formidling til disse målgrupper.

NATUREN PÅ BEATS!

Sammen med freestyle rapperen Fætter Anders formidler jeg naturen på beats med en innovativ kombination af rap & beatboxing. Hver har vi over 10 års erfaring med vores kunstarter. Vi laver især interaktive, underholdende shows på op til 30min i hele landet. Det kan f.eks. være til julefrokoster, konfirmationer og konferencer. Du kan se en video fra et af vores shows herunder.

Under navnet “Med På Beatet” tilbyder vi desuden populære, kreative workshops af 2-3-timers varighed om tekstskrivning og beatboxing for især unge. Du kan se en video fra en af vores workshops her.

AKTUELT: FOREDRAGET “DE MØRKE TIDER”

Om natten fyldes naturen med et fantastisk liv. Mellem træer i skoven flyver natugler smukt og lydløst. I det fjerne hyler ulve højlydt. I gader og stræder banker natsværmere forvirret deres ansigter ind i gadelygter. Hvad gør det ved naturens liv, at vi mennesker har lyset tændt overalt om natten? Og hvad gør det ved os mennesker, at vi mange steder ikke længere kan se en klar stjernehimmel? Jeg tilbyder foredraget “De mørke tider” om nattens forunderlige liv, mangel på liv, og konflikter med mennesket fra oktober 2021 til februar 2022. Kontakt mig for mere info og booking.